torsdag, februari 26

Tjohooo! vad underbart roligt det va igår. Och vad bra vi är!!Låtarna sitter som ett frimärke i huvet. Går och sjunger för full hals hela tiden, vad jag tror är alltstämmman :).
Kommer att längta ihjäl mig till nästa gång.

Puss och kram
Lillemalin

måndag, februari 23

Hej hej hallå alla kör medlemmar!!

Ja, så har det helt plötsligt gått en vecka snart, två sedan vi sågs sist, längtar efter att få sjunga på onsdag och ser fram emot att se er alla.Jag måste erkänna att trots fusk övande kan jag inte alt 1:an än men den kommer väl:)

Vi bad ju alla att ta med varsin körstol till onsdagens kör övning för att vi skulle kunna sitta i garaget och för att vi skulle få mer eget space än vi haft tidigare.Nu har ju snön singlat ner tätt på gatorna och lördagen erbjöd tom snöbollskrig för glada nattflanörer på långgatorna så kylan är ganska påtaglig och då särskilt i ett garage mitt i staden.

Alltså jag föreslår att vi träffas på PrickigKatt som vanligt och struntar i pallar och stolar och sparar det tills det blir litet varmare, den här gången kör vi helt enkelt trångt och varmt som vanligt på Pks nedervåning.

Välkomna välkomna

Dom som inte betalat ännu kan väl ta med sej 500kr kontant så clearar vi det omgående.

Många kramar och vi ses på onsdag.

tisdag, februari 10






Hej hej hallå!!

Galet många blev vi förra söndagen, skrålade för full hals gjorde vi och helt underbart var det!!!!!!!!!!!!

Alltså förra söndagen var vi 75 kvittrande personer som samlades på PrickigKatt och käkade korv mackor och muffins och som sagt var sjöng vi som galningar!!
Tack alla som kom -underbart!

I morgon -Onsdag kör vi så det ryker igen!!

Hoppas att dom som vill vara med i fortsättningen nu har osat och att ni känner er redo för vårens äventyr i det stora kör slaget:)

Vi samlas på PrickigKatt kl 19 och håller på till 20.30

Noterna har blivit fördröjda, vi har flyttat kontoret...väldigt rörigt kan det visst bli, så i morgon mina vänner får ni noterna som först, hoppas att det är alldeles ok.

500 kr är terminsavgiften och det är ju strålande om alla har med det i morgon.

Från och med nu är då kontoret flyttat och mera tid finns till uppdatering av blogg så håll i er här kommer det att uppdateras, så vill du veta någonting så fråga bloggen.

Ha det strålande strålande så ses vi snart.
Malinarna